Selånger Bandy - IFK Umeå 13-1 (6-1)

Piingkingin. Poängkungen på i-språket. Wixbirg. Piingkingin. Poängkungen på i-språket. Wixbirg.

Det var en fin bandydag på Gärdehov med alldeles utmärkt bandyväder och hemmalag på målhumör. Vi tog in några mål på toppkonkurrenterna.

 

Redan vid slantsinglingen tog huvuddomare Sundkvist upp det som blev eftermiddagens snackis bland spelare, ledare och funktionärer: Isen. "Ja, som ni ser är ju isen som den är, så ni får ta det lite lugnt." Det var sår och sprickor och hack till förbannelse. Och det innan matchen ens börjat.

 

Vi i Selånger var taggade, men hade svårt att få till något riktigt flyt i spelet. Ändå lyckades vi göra sex mål i första. Vi släppte också in ett, kan man tycka, något onödigt mål i första halvlek. Bergelinmuren blev avplockad i halvtid och Holdo kom in och tätade till.

 

- Vi tycker att isen hemma i Umeå är dålig, men det här var ju fan katastrof, sa en Umeåspelare.

 

Den som var riktigt kylig kunde åka rakt fram och låta bollen på egen hand stå för finterna. Än slank han dit och än slank han dit, som det heter i visan.

 

Vi lyckades ändå trumma på riktigt hyggligt. Särskilt Wox som hängde tre kassar och passade till fem. 7-0 till oss i andra halvlek.

 

22-2 i hörnor.

 

HAIK slog Östersund med 5-2 idag, vilket betyder att vi plockade in några mål på dom. Skutskär vann med 8-3 mot Karlsborg och kan kanske bli svåra att nå rent målskillnadsmässigt.

 

Vågen för segern och plusmålen!

Sågen till isen som gjorde att det inte blev fler mål...

 

Selånger SK Bandy - IFK Umeå 13-1 (6-1)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report3345.html

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna