SSK - Karlsborgs BK 7-2 (4-2)

När man under sommaren går och längtar efter att få spela bandy igen (om man nu överhuvudtaget gör det) då är det sällan man för sitt inre visualiserar en grådassig novemberdag med ett par plusgrader, ihållande duggregn och byig vind. Men det var verkligheten idag. Inte en ljusning så långt ögat nådde. Vädermässigt alltså. Vinna är ju alltid kul, även de gånger isen r mjuk och bollen inte uppför sig som man vill.

 

Vi inledde med att bjuda KBK på både kaffe och tårta efter en kvart ungefär. Någon kanske tyckte att det var lite väl generöst att ge bort både 0-1 och 0-2, men det är ju så trevligt att ha långväga gäster. Och Karlsborg bjöd ju tillbaka också. Skickade lacket rakt i gapet på Wiberg och han tackade och tog emot. Sedan var det knappt man hängde med där ett tag. Vi vände 0-2 till 3-2 inom tre minuter.

 

Vid 0-2 hoppade Martin Wiströms axel ur led (för inte mindre än nionde gången!) och undertecknad blev andfådd, så vi satt på bänken när vändningen kom och funderade på att åka in och duscha. Gick ju bättre utan oss. Men det gjorde vi inte. Eller jo, Martin gjorde det.

 

4-2 i halvtid efter att Greger höjt klubban i högervinkeln och fått målvakten att stelna av skräck. Bollen rullade tämligen makligt in mellan benen.

 

En intressant händelse i första var också när jag makade in mig i frislagsmuren för att hjältemodigt agera levande måltavla. Står vi inte lite långt åt höger, tänkte jag, medan Jeppe bara skrek: "Vänta! Vänta! Väääntaaa!!!" Ja, jag väntar väl då, tänkte jag. Men vad är det jag väntar egentligen, började jag fundera. När situationen var över och jag yrade därifrån trillade poletten ner. Det var nog "vänster" han skrek.

 

Jeppe bekräftade detta i halvtid och passade även på att tipsa om en hel drös filmer. Bland annat en som var "en fantastisk gangsterfilm". Kommer inte ihåg namnet på en enda han sa, men uppmuntrar såklart filmintresset hos Uppsalakillarna.

 

I andra tätade vi väl till lite bättre och så hade vi ju "Wox" som sköt iväg med sina långa skär och åkte in med bollen till 5-2. Vi fick in ett par till också och Fredrik Hansson (den yngre) lade ett friläge i ribban. Helt i onödan.

 

Knappast en match i publikens smak, då finliret uteblev från båda lagen i stort sett hela matchen. Stabil Selångerviktoria ändå.

 

PDSG!

 

SSK - Karlsborgs BK 7-2 (4-2)

Laguppställningar och målskyttar och sånt:

http://www.elitrapport.se/Data/report2112.html

 

#17

Kommentera:

  • Bosse • 21 november 2011 10:35:07
    Forza ssk!
  • Kanin • 23 november 2011 17:11:01
    Vi vill ju självklart veta vilka filmer det handlade om också! :)

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna