SSK-Nyborgs SK 3-6 (1-3)

Att ha Gärdehov som hemmabana är inte det lättaste. För ett par veckor sedan när kvicksilvret kröp ner under minus 20 fick vi flytta matchen till Söråker på grund av alla sprickor. Idag när det var riktigt behagligt ute med ett par plusgrader, ja då hade isen samma konsistens som margarin och matchen fick flyttas fram. Är det inte det ena så är det det andra. Om jag hade varit vaktmästare eller på nåt sätt ansvarig för bandyplanen hade man kunnat se en lätt rodnad av skam i mitt ansikte.

 

Men nu är jag spelare och skäms lite grann då också eftersom jag missade ett friläge i första halvlek. Bollstackarn ville bara inte lugna ner sig och lägga sig vid klubban på den knottriga isen. (Jo, det drog ju in ett snöblandat regn lagom till matchstarten klockan fyra istället för vindstilla och halvsol kvart över ett).

 

Det var verkligen missarnas eftermiddag för Selånger Bandy. Greger och Filip brände varsin straff och vad jag kommer ihåg sumpade Simba två frilägen, Wiberg ett och så jag också då. Åtta resultatlösa hörnor hade vi. Därutöver en hel del skott och halvchanser. Jag kommer inte ihåg allt. Åt andra hållet gick däremot allt in.

 

Det var en jämn match. Eller man kan nog till och med sträcka sig till att vi rentav hade ett spelövertag. Att Nyborg hade två hörnor och satte båda känns som betecknande för matchen. Och det handlar ju om att göra fler mål än motståndarna.

 

Som Simba sa: "När man möter lite bättre lag får man ta och kamma till sig."

 

Det glömde vi. Därmed blir det heller ingen andraplats i serien och således inget kval.

 

Säsongens sista match är hemma på Gärdehov mot HAIK på lördag klockan 15.00. Undrar vart vi ska spela då och vilken tid det kan tänkas bli...

 

SSK-Nyborgs SK 3-6 (1-3)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report2078.html

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna