SSK - Sarpsborg 4-1 (2-0)

När man värmer upp inför den femte matchen på tre dagar tar det emot. Det är ljumskar och höftböjare och stjärtmuskler som känns som att de ska gå sönder. Det är ömmande fotknölar, blåmärken och svullnader som inte går ner. Då handlar det om att inse att motståndarna är i precis samma situation och om att plocka fram lite vilja.

 

Det gjorde vi. Vi satsade allt vi hade direkt och skaffade oss omgående ett psykologiskt övertag. En känsla av att Sarpsborg inte skulle ha någonting att skaffa mot SSK ikväll. Vi hade också ett tätt hemjobb och en offensiv med ganska bra tålamod. Någon gång kom norskarna till avslut i dåliga vinklar eller långt utifrån och då hade vi en mycket stabil målvakt i sjuttonårige Tobias Holdo som säsongsdebuterade.

 

Nu har vi två vinster med endast två insläppta på två matcher. Magisk statistik! Nu hoppas vi att kunna avsluta på liknande sätt också.

 

En annan härlig grej hände när jag kom in i rummet efter att ha skrivit den förra matchrapporten.

 

- Öh, Hansson, jag klarade tredje bossen!

 

Denka var helnöjd. Jag frågade hur det gick till.

 

- Jag köpte ett granatgevär och körde med det först. 'Aahh, BAM, BAM, BAM.' Sen tog jag uzin. Och det var inget tur heller. Det var en ren kämpainsats.

 

Återigen utgör lagets insatser och Dennis spelande perfekta paralleller. Jag vet snart inte vad som är vad.

 

SSK - Sarpsborg 4-1 (2-0)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/live.asp?gameID=1830&homename=Sarpsborg&awayname=Sel%E5nger%20SK%20Bandy

 

Peter Hansson

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna