Ungdomssektionen

Inom ungdomssektionen arbetar vi aktivt med att alla ungdomar som deltar i vår verksamhet skall ges lika förutsättningar och möjligheter. Det ska vara roligt att vara en del av Selånger Bandy. 

Vi har idag ca 100 aktiva ungdomsspelare och totalt sex aktiva ungdomslag varav två tjejlag. Men vi vill alltid bli fler, så är du nyfiken, vill veta mer eller kanske rent av vill komma och prova på. Kolla med ansvariga för något av lagen nedan.

Alla barn och ungdomar som är sugna på att prova bandy är välkomna! 

Nedan återfinns länkar till respektive lag på laget.se, där finns mer information samt kontaktuppgifter till lagen: 
U05-06: Ungdomar födda 2005/2006
U07-08: Ungdomar födda 2007/2008
U09-10: Ungdomar födda 2009/2010
U11-12: Ungdomar födda 2011/2012
F07-10: Flickor/tjejer födda 2010 och tidigare.
F11-15: Flickor födda 2011 och senare.

Gratis skridskokul och bandykul

En första kontakt med oss kan vara via Skridskokul eller Bandykul, som riktar sig till de minsta från 5 och uppåt som vill lära sig att åka skridskor eller spela bandy. Vi vill ge fler barn/ungdomar möjligheten att lära sig skridskoåkning och bandy genom att även denna säsong 2022/23 erbjuda gratis Skridskokul och Bandykul under v.45 - v.9.
 

Satsning på Tjejer

Laget består av ett tjugotal tjejer i blandade åldrar (varav de äldsta är födda 2008).
Vi tränar två kvällar i veckan och har en trevlig fikastund efter varje torsdagsträning för att bygga laganda. Under träningar delas gruppen in i två eller tre mindre grupper efter kunskap. Vårt fokuser är att tjejerna har roligt tillsammans både på och av isen.


Nu utökar vi tjejtruppen genom att vi startat upp en nybörjargrupp för yngre flickor, födda från 2011 och senare, där vi ger flickor sin första kontakt med bandy. Kom och testa du med!
 
Vi välkomnar gärna fler bandysugna tjejer till vårt lag!

För mer information vänligen kontakta Peter Norberg
Mail: peter.norberg70@gmail.com
Mobilnr: 070-395 28 00


 

Lär dig åka skridskor med oss i Skridskokul eller Bandykul. Alla kan vara med, vi håller till på Gärdehov bandyplan och startar 11 november. Läs mer och anmäl dig på https://www.skridskokul.se/sundsvall/ Välkommen till Selånger Bandy!
Ispremiär idag för div 1- och div 2-lagen. #selångerbandy #riktigbandyspelaspåis
Selånger Marknad slår inom kort upp sina portar, 18-20 augusti. Nytt för i år är att bandyn kommer sälja Restaurangchansen-appen i våra egna serveringstält. Passa på att stötta vår förening och samtidigt spara egna slantar! För mer info om marknaden kolla in hemsidan som uppdateras löpande. http://www.selangermarknad.se/

Våra ungdoms samarbetspartners - som möjliggör gratis
skridskokul & bandykul!

Tack för ert stöd!