Selånger - Söråker 7-2 (4-0)

Riddare Karl af Smallesborg smällde in fyra friska kassar. Riddare Karl af Smallesborg smällde in fyra friska kassar.

Den första delen av dubbelmötet mot Söråker gick bra. Särskilt första halvlek, som spelades på fin is och med vinden i ryggen för oss.

Kalle var i en sprudlande målform och inledde med att åka ifrån motståndarna och snappa upp en rensning i från Jimpajen. 1-0 efter bara ett par minuter och sedan gjorde han också 2-0 genom ett tjusigt avslut efter pass från Hunden Gustavsson. Kort därefter tryckte Andrejev runt sig på vänsterkanten och hittade Blomman snett inåt bakåt. 3-0.

Så långt spelade vi mycket bra. Sen slog vi av på passningstempot och körde lite sköna bolltransporter. Ändå lyckades vi greja en straff (Smalle igen!) som Blomman krutade in i vanlig ordning.

Isen i andra halvlek försvårade avsevärt samtidigt som vi hade motvind. Det är förmildrande omständigheter till en mindre sevärd insats under andra halvan.

Det blev en säker seger, men vi kan bättre. Och det kommer vi att behöva plocka fram på annandagen också då samma lag drabbar samman på Löta. Det ser vi fram emot! Kom och kolla!

Selånger SK Bandy - Söråkers IF 7-2 (4-0)