SSK-UNIK 3-5 (1-4)

 Jämnt skägg igen.

 

Natten till lördag var en natt med en hals som kändes som om den skulle svälla igen totalt, med svettningar och extra uppdraget täcke om vartannat och med ett mycket knövligt lakan. Sammanfattade tankar: "Jag kanske inte kan vara med imorgon. Jag vill vara med imorgon. Vad tråkigt om jag inte kan vara med imorgon. Men om jag är med kommer jag säkert inte orka nåt ändå och vara värdelös. Hoppas ändå att jag kan vara med imorgon." Sömnlösa nätter tycks alltid vara runda.

Klev upp klockan sju och googlade "halsont träning":

"Generellt rekommenderas läkaren i sin rådgivning till infekterade personer att alltid inta en försiktig attityd till fysisk aktivitet. Detta är särskilt viktigt då det gäller tränande och tävlande idrottsmän, som har större eget och dessutom omgivningens 'tryck' på sig att prestera, än vanliga motionärer."

Ja, "försiktig attityd" har jag ju nästan jämt, så det var bara att köra på alltså.

Däremot saknade vi Woxberg och Linner som båda är skadade. Vi spelade ganska bra ändå, men UNIK straffade oss direkt vid gjorda misstag. De väntade ut oss. I halvtid kändes det långtifrån kört och vi bestämde oss för att åtminstone försöka vinna andra halvlek, vilket vi också gjorde, men det räckte inte. ST sammanfattar matchen: http://st.nu/sport/1.2772924-straff-som-sankte-selanger

Aava fick innan matchen ta emot ett pris som Selångers genom tiderna bästa spelare. Det kändes fint. Och ordförande Jonson fick publiken och spelarna att skandera "Tack ska du ha, det gjorde du bra! Aava, Aava, Aava!"


Ja, vad mer? Jag fick förstås mer ont i halsen efter matchen och öm i hela kroppen genomlevde jag en på alla sätt loj kväll. Utförde också en egenhändig lobotomi genom att titta på Melodifestivalen.

Nästa helg spelar vi sista matchen i serien i form av Härnösand borta. Den ska vi vinna.

Selånger - UNIK 3-5 (1-4)
Fakta: http://www.elitrapport.se/Data/report520.html

För den som är mer intresserad av idrott och infektioner: http://www.svenskidrottsmedicin.se/fyss/artiklar/infe.html

 

Peter Hansson

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna