SSK - Akilles 3-4 (2-1)

I matchen om 7-8:e plats i denna turnering skulle vi egentligen ha mött norska Ready men Akilles, som kommer från Borgå några mil öster om Helsingfors, hade en färja att passa så dom bytte ner sig från matchen om 5-6:e plats till denna tidigare match.

 

Vi höll jämna steg med Akilles, som spelar i den högsta divisionen i Finland. I större delen av första halvlek hade vi bra defensiv och några vassa kontringar. Vi tog också ledningen med 2-0. Sedan avgjordes matchen under första kvarten i andra halvlek då vi valsade omkring utan större samordning. Akilles tryckte in tre snabba mål där från 2-1 till 2-4 och vi orkade inte vända tillbaka trots en avsevärd förbättring efter tagen timeout i mitten av halvleken. Vi skulle ha slagit dom på hälarna. Där var dom nog sårbara.

 

Selånger slutade alltså på 8:e plats i årets Leksand Sparbank Cup.

 

SSK - Akilles 3-4 (2-1)

Matchen hos Elitrapport: http://www.elitrapport.se/Data/report1857.html

 

Peter Hansson

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna