SSK-Falu BS 0-7 (0-1)

Då var vi på plats i Siljansbygden då. Vi saknar Martin Linner och Mattias Nordin på denna resa. Tobbe Sjödin och Hannes Kristofersson ansluter på lördag. Vi har också två lån från Ljusdal med oss, Christofer Norgren och Andreas Wilsson.

I första matchen mötte vi det förmodat bästa laget i gruppen, Falu BS som aspirerar på toppen i Allsvenskan norra. De tog tag i taktpinnen direkt och vi stretade emot så gott vi kunde. Och det gjorde vi riktigt bra i första halvlek.

I andra flyttade de upp laget och pressade oss väldigt högt och då föll vi i spillror. Vi fick inte till något spel alls och då blev det jobbigt. Sju mål till slut, varav fyra på returer som vi inte lyckas rensa bort.

Det här var vår andra träningsmatch för säsongen. Micke G, Wiberg, Denka Nilsson och Andreas Wilsson gjorde sin första match med laget. Christer Eriksson och och Erik Bergström säsongsdebuterade också. Och vi är ett division 1-lag.

Men ändå. Sju jävla noll.

Vi får fundera på hur vi ska göra mot lag som kliver upp högt och hur vi ska komma först på returerna och så tar vi nya tag senare idag mot Mjöndalen. Då får vi nog ha bollen lite mer och kanske göra något mål också.

Bodin har för övrigt styrt upp pittoreskt boende på Enåbadets vandrarhem. Utanför silas solljuset genom höga tallkronor och tinar bort nattens frost. Ola har satt på äggen och är igång med stora grötkoket. Ett revanshsuget Selånger börjar vakna till liv.

Vårt lag mot Falun:

Jesper Bergelin (mv)

Tobias Holdo (mv)

Martin Wiström (lib)

Filip Nyberg (vb)

Jocke Wegar (hb)

Christofer Norgren (vh)

Jens Jonsson (hh)

Peter Hansson (def m)

Andreas Wilsson (mf)

Mattias Woxberg (mf)

Micke Gustavsson (f)

Martin Wiberg (f)

Avbytare:

Erik Bergström (f)
Dennis Nilsson (f)
Christer Eriksson (f)

Eric Öckerstedt (mf)

SSK-Falu BS 0-7 (0-1)

Matchen hos Elitrapport: http://www.elitrapport.se/live.asp?gameID=1797&homename=Falu%20BS&awayname=Sel%E5nger%20SK%20Bandy

Peter Hansson

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna