Selånger - Karlsborg 4-4 (1-1)

Holdo var stabil i buren. Holdo var stabil i buren.

Det var i vanlig ordning angenämt att gästas av Karlsborg som alltid bjuder upp till trevlig bandy. Tyvärr hade de den gräsliga ofinheten att ta en poäng av oss.

På det hela taget var det en jämn match där lagen ägde olika perioder. Vi inledde mycket piggt och bra, men drabbades av två utvisningar i tät följd, vilket störde den fina rytm vi hade slagit an.

I andra halvlek kändes det som att vi inte riktigt pytsade in det som krävdes inställningsmässigt förrän KBK hade gjort både 2-3 och 2-4. Då, med sex-sju minuter kvar, blev det fart på grejerna igen. Kalle Sväv gjorde sitt andra mål fram till 3-4 och sedan fick vi en hörna med bara en minut kvar. Pålitlige gamle Greger klappade till nystanet som försvann in mellan karlsborgsskridskor vid högerstolpen. En pinne räddad!

Det var kanonväder, men knagglig is. Även lite glest på läktaren. Vi hoppas att fler bandyvänner hittar till Gärdehov redan på söndag 7 december då vi har Umeå hemma.

Selånger SK Bandy - Karlsborgs BK 4-4 (1-1)
Våra mål: Kalle 2, Blomman och Tobbe