Härnösand - Selånger 5-5 (4-2)

De två bottenlagen i Allsvenska norra drabbade samman på annandagen. Det var ett möte som båda lagen säkerligen sett fram emot länge eftersom vi båda har haft svårt att hävda oss i den här serien hittills.

HAIK hade spetsat laget med Stefan Nordén och Erik Risby, två pålitliga pjäser. Vi svarade med två avbräck. André och Fille Jakob var sjuka båda två. Dessutom lade Woxbergs ljumske i mitten på första, så då hade vi bara två avbytare.

Inledningen på matchen var sig lik från i helgen med ett Selånger som duttade på lite en och en i försvaret. Vi hade problem att tygla just Nordén. Han slutade på 1+3 i matchen. Första halvlek var helt klart HAIKs i medvinden, men mot slutet av första spelade vi upp oss och hade ett ganska bra tillfälle att få med oss 4-3 in till pausvilan. Blomman skulle bara klämma in en stramare från straffpunkten. Dock prickade han målvakten.

Andra perioden hade ett annat ansikte, då vi tog över fullständigt i inledningen. Micke Norberg sprätte in 4-3 omgående efter en bjudning och 4-4 kom från NiklasAnderschon efter kalabalik. Därefter blev vi kanske för heta och drog på oss utvisningar. Vårt tryck försvann och HAIK kom tillbaka.

Ångermanlänningarna gjorde 5-4, men i ännu en tilltrasslad situation smög Hannes in 5-5 och så blev det. Tvåhundratalet i publiken såg två tröttkörda lag på slutet.

Det var en viktig poäng för oss. Den betyder att om vi vinner mot samma Härnösand hemma på nyårsafton, då går vi upp på kvalplats och sätter press på Boltic. Och vinna på nyårsafton, det ska vi göra. Välkomna allihopa till Gärdehov!

Härnösands AIK - Selånger Bandy 5-5 (4-2)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report5470.html

#17

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna