Nyborgs SK - SSK 5-4 (2-2)

Vi bor på hotell. Det var inte igår man bodde på hotell med Selånger. Men var inte oroliga övriga medlemmar i SSK - vi spelare pyntar en hel del själva. Så nu kan vi äta både keso och saltgurka till frukost. Vi kan även mysa i massagefåtöljerna i lobbyn och ha bastutävling mot Östersunds BS, som också är här. Ja, Bergelin, Wiberg och Wox kan rentav ha en sådan tävling på sitt eget rum eftersom de har fått nån sorts svit som heter Brage med bastu intill duschen. Glada dagar!

 

Om det inte vore för det här förbannade bandyspelet.

 

Allt var så fint. En klar och lagom kall vinterdag med snötyngda granar och strävsamma norrbottniska gummor på spark längs vägrenen. Vi hade alldeles nya och glänsande röda spelskjortor. Holdo smörjde in benskydden med liniment. Allt var på plats. Selånger var laddat för match.

 

Det började bra också. Vi tog ledningen med 1-0. Och sedan med 2-1. Och sedan med 3-2. Och sedan med 4-3. Och när matchen hade gått till minut 91 och sekund 33 hade vi fortfarande en poäng på kontot. I nästa sekund hade vi noll eftersom en hörnretur gått rakt till en framstörtande nyborgare som inte gjorde något misstag.

 

Härlig seger för dem. Tråkig förlust för oss. Idrott när det är som bäst. Och sämst.

 

Vi gjorde en del bra saker ändå. Ett hörnmål till exempel. Martin Wiberg hängde två kassar tack vare två kliniska avslut (och även assisterad rätt snyggt båda gånger, sägs det). Jeppe tog en straff. Jeppe var även arg.

 

Det var nog de flesta av oss.

 

Naturligtvis är det bara att bryta ihop och komma igen. Vi pressar i oss saltgurka och drämmer dit Karlsborg istället. Bruksvallen, här kommer SSK!

 

Nyborgs SK - SSK 5-4 (2-2)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report2104.html

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna