Selånger - Söråker 4-6 (2-1)

Ett redan kvalklart Söråker besökte Gärdehov denna soliga söndagseftermiddag. Termometern visade -11, men i solskenet kändes det betydligt varmare. När de båda lagen klev av isvärmningen möttes de av Bodda i bar över. Det var dags för säsongens sista match hemma på Gärdehov.

Med vädergudarna på vår sida var det upplagt för bandyfest med två lag som helt avslappnat kunde kliva ut på isen med intentionen att göra en bra bandymatch. Inför matchen var det redan klart att Selånger skulle sluta på en fjärdeplats och Söråker var redan klara seriesegrare.

Första halvlek var en halvlek av riktig derbykaraktär, två lag med mycket känslor och som verkligen inte ville förlora. Första målet kom ganska omgående och det var Söråker som skulle göra det efter att Selånger inte fick undan en hörnretur redan efter tre minuter.

Därefter var tillställningen jämn, men SSK skulle ta över mer och mer. Heta chanser utböts åt bägge hållen, men 0-1 stod sig fram till matchminut 25 då Hunden snyggt skaffade sig ett skottläge och skickade in kvitteringen bakom en chanslös bortamålvakt. Hunden gjorde även 2-1 på en straff han själv blivit omkullgjord på fem minuter senare.

Även Söråker skulle få sig en straff innan halvleken blåstes av. En straff som räddades med en retur som CJ skyfflade bort på mållinjen. En välspelad halvlek med ett resultat som skrevs till 2-1.

Den andra halvleken inleddes med mycket SSK och det var Selånger som skulle göra nästa mål. Även denna gång kom målet från Hundens klubba på hörna, en revansch då hörnan var resultatet av den straffmiss nummer 10 stod för sekunderna innan. Sedan gick det undan.

Med 61 minuter spelade reducerade bortalaget och tre minuter senare var kvitteringen ett faktum. Efter ytterligare tio minuter stod det 3-5 efter två mål på två minuter av Söråker. Även 3-6 skulle komma innan Selånger kunde svara genom ett juniorsammarbet på högerkanten där Erik Rex spelar bollen till Calle Sandin som lyfter in den i straffområdet till Smalle som får in 4-6 vilket även blir slutresultatet.

Då var det färdigspelat denna säsong och vi önskar Söråker lycka till i kvalet. På återseende!

Selånger - Söråker 4-6 (2-1)
Matchfakta: https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=22204&season=2017&r=0.5032893382936503

/#1

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna