Selånger - Härnösand 10-4 (4-3)

Två raka på Gärdehov och obesegrade efter fyra matcher. Trots knackigt maskineri lyckades våra hjältar i blått fixa tvåsiffrigt mot Härnösand. Smaskigt värre!

Mittmedias textrobot kallar det målfest och storseger, men efter första halvlek var ett och annat SSK-hjärta oroligt. En tidig 2-0 ledning blev till 2-2 som snabbt blev 3-2, men lika fort blev 3-3. Tio minuter efter Härnösands 2-2 kvittering gör vår allas Smallinho sitt andra mål för dagen och Selånger går till halvtidsvila med en uddamålsledning.

Det var ett nytt Härnösand som gästade Gärdehov denna söndag jämfört i premiären. VIsst var de läskigt effektiva och gjorde mål på 3 av sina 5 avslut på mål i den första halvleken varav ett på en konstigt dömd straff (klockren brytning av Albin).

"Härligt, gubbs! Man blev ju lite orolig vid 3-3, men tvåsiffrigt ser ju stabilt ut." - hälsade mannen jag vikarierar för (Peter Hansson) kort efter slutsignal i SSK-gruppen. Ja, det kan inte ha varit lätt att följa matchen på elitrapport i första halvlek. Det var det visserligen inte att följa på plats heller. Mycket bollinnehav men inte speciellt många farliga målchanser och ett Härnösand som var stekheta när de väl fick chansen.

70 personer var det som tog sig till Gärdehov denna söndag och isen låg blank. I andra halvlek åkte Selånger Bandy ut för att vinna matchen, men tre minuter in var det kvitterat efter en hörna som inte borde varit en hörna. Skulle vi få en likadan halvlek som i första? Inte sa Smallinho(åter i målform, fyra kassar i dag, nio totalt) och gjorde 5-4 omgående. Sedan var det Selånger för hela slanten i målprotokollet. 

10 mål på 5 målskyttar i dag, 31 mål på 9 totalt, allt från blomman och Ehrström i bak till Gabbe och Smalle i fram. Hunden visade sina kunsaper på forwardspositionen (två mål i dag) och Rexen gjorde sina första hela 90 minuter i a-laget som libro (drog på sig en tia i Umeå så den räknas inte) och tilldelades även priset som matchens spelare i blåa SSK. 

Obesegrade efter fyra matcher och nästa helg tar vi emot pånyttfödda Östersund hemma på Gärdehov. PDSG!

Selånger - Härnösand 10-4 (4-3)
Matchfakta: https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=22146
#1

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna