Umeå - Selånger 2-11 (0-8)

Det oväntade liberodraget Röntgen, skytteligavinnaren Smallinho och den ökända tårtan från Nolia. Det oväntade liberodraget Röntgen, skytteligavinnaren Smallinho och den ökända tårtan från Nolia.

Grekerna var sluga när de fyllde en trähäst med krigare och gav som en sorts gåva till trojanerna och låtsades segla bort med sin armé. Trojanerna drog in hästen i staden och ställde till med fest. När de sedan sov ruset av sig kröp de grekiska soldaterna ut ur hästen och öppnade porten till staden Troja så att den grekiska hären att strömma in. De dödade männen och tog kvinnorna som slavar. Legenden om den trojanska hästen hade skapats. 

När Selånger kom till Nolia för bortamötet mot Umeå idag väntade en gåva i omklädningsrummet, närmare bestämt en princesstårta.

- Den är för seriesegern. Ni får gärna äta den innan matchen, sa Umekamraterna. 

Men eftersom vi vet att västerbottningarna besitter samma sorts krigslist som de gamla grekerna var det inte att tänka på att följa den uppmaningen. Minnes I Troja, Minnes I Troja!

Istället trummade SSK ihop 8-0 under första 45. 

- Första halvlek gör vi bra, säger Whizzkid. Jag har fört in lite nya saker under veckan som vi ska tänka på och det följde vi rätt bra under första halvlek. Men i andra halvlek var det halvhjärtat. På det hela taget var det en lugn resa ändå. 

11-2 till rödblått till slut. 

Det konstigaste med dagens match, förutom den trojanska tårtan då kanske, var att vi på liberopositionen hittade vår materialförvaltare i full utstyrsel. CJ har varit sjuk precis hela veckan, så honom sparar vi på till kvalet. Därför pressade The Wizard in Rönnken som sammanhållande länk där bak. Betyg: Tre plus.

För övrigt noterar vi fyra kassar på både Smalle och Greger, vilket för den förstnämnda betyder skytteligaseger. Kul för grabben! Den sistnämnda får dock ett extrapoäng för att han hos Elitrapport upptäckte att domare Froms efternamn egentligen är en förkortning.

Nu jäklar blir det kval! Välkomna till underbara Gärdehov på onsdag 19.00! Förmodligen blir det mot Skutskär som i skrivande stund leder den match de måste vinna mot Uppsala BoIS.

Till sist undrar vi, hur gick det med tårtan?

- Den är slut nu den, säger Whizzkid. 

Bara att invänta konsekvenserna... Tack för i år, Umeå!

IFK Umeå - Selånger SK Bandy 2-11 (0-8)
Matchfakta: https://2-dot-elitrapport-api.appspot.com/report?gid=15579

Selånger Bandys textrobot

FANS!
FANS!

Kommentera:

  • Fransson • 26 februari 2017 17:15:11
    Återigen legendarisk nivå på din text P.H.
  • P.H. • 26 februari 2017 17:35:28
    Fransson: Jag är glad att du tycker att vår textrobot fungerar bra.

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna