Umeå - Selånger 1-7 (0-3)

Fredde Wilsson efter straffmålet i slutsekunderna. Foto: Ola Eriksson Fredde Wilsson efter straffmålet i slutsekunderna. Foto: Ola Eriksson

Femte raka segern kittlar dödsskönt i kistan! Särskilt när Söråker förlorade mot Haparanda borta och SSK nu är uppe i äkta serieledning.

Vinsten mot Umeå blev kassaskåpssäker. 

- Vi spelade på ett lite annat vis än tidigare under säsongen, berättar Tränar-Simon. Vi valde att sätta högre press och möta Umeå längre upp i banan. 

Stressen gav Selånger många hörnor. 20-4 i hörnor blev det. 

- Vi lyckades bra, men hade kunnat vara effektivare. Inte minst på just hörnorna. Men ur defensiv synpunkt fungerade det bra. 

Vad säger dagens keeper, "Masken" Wiström om deffen?
- Den funkar bra. Vi blir mer aktiva. Jag hade inte jättemycket att göra, men jag tog en straff i slutet på första och det var väl halvbra att jag tog den. Annars hade det ju blivit 1-3 precis innan paus.

Istället var det SSK för hela slanten målmässigt ända in till slutet. 

- Vi har en period i andra halvlek där vi slarvar med passningarna, men det blir bättre och bättre. Vår lägstanivå höjs hela tiden. Vi har dippar i varje match, men jag tror vi blir bättre och bättre, så det ska nog bli bra det här till slut, säger Masken. 

För övrigt noteras:
- Fredde Wilsson skickade in en straff
- Blomman spelade back återigen: "Fasen, han kommer väldigt bra in i den rollen" , säger Whizzkid.
- Det är våra forwards som gör de flesta målen. Kalle 2, Fredde 2, Greger 2. 

Bifogar även umekamraten Ulf Liljegrens fb-status:

Nästa match blir ett toppmöte hemma på Gärdehov. Nyborg kommer på besök och matchen spelas på den ovanliga tiden 19.00 på lördagskvällen den 17 december. Välkomna!

IFK Umeå - Selånger SK Bandy 1-7 (0-3)
Matchfakta: http://www.bandyrapport.nu/report?gameid=15513

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna