Järvsö - Selånger 4-4 (2-2)

loading...

Ljusdal hade kokat ihop en riktigt fin bandyhappening för att få en fläkt av forna tiders superhelger med Dexcupen/World Cup. Och de gjorde som varje arrangör med huvudet på skaft - ringde till Selånger. "Vi bringar glamouren", sa Bodda direkt.

Att det fanns fog för detta påstående visade SSK-pojkarna direkt genom att skrinna ut i splitternya strumpor som ytterligare förgyller en redan skön rödblå ensemble.

Nå, hur var matchen? Vi ringer Whizzkid och får en suckande Simon i andra änden telekommunikationen. Faktum är att han inte ens behöver säga något för att undertecknad ska förstå att han är gravt missnöjd.

- Alltså, man kanske gräver ner sig lite för mycket. Vafan gör vi nu då, tänker man. Men det var ju såhär det var ifjol också. Man vill att det ska vara perfekt direkt, men det funkar ju inte så.

Vi spelade dåligt alltså?

- Ja, mycket enkla felpass. Tappar boll. Spelar svårt. Och man förstår inte varför vi håller på så. Vi kan ju så mycket bättre och då blir ju frustrationen desto större också. Men vi ska inte ta ifrån Järvsö allting heller. De gjorde det bra. (kort paus följt av lite grämande ljud) Men samtidigt - tar vi bara bort lite misstag så ska vi ju vinna. Visst, vi fick 4-4, men det känns som en förlust eftersom vi tappade ledningen i slutet. 

Hur var stämningen runt ExTe bandyhelg då?

- Jo, det var ju lite folk när LBK mötte Peace and Love (f.d. Borlänge/Stora Tuna) och lite chokladhjul runt omkring banan och sådär. Men folk stannade inte kvar för att se oss om man säger så.

Hur var isen?

- Det var lite småregn i början, men vi hade riktigt bra förhållanden i andra halvlek, så det var kul.

Det var bara det att Selånger inte kom upp samma standard,

- Vi är så ojämna! Första träningsmatchen mot Rättvik U var mycket bra. Halva cupen i Uppsala var skit medan andra halvan var mycket bättre. Och nu är vi nere igen. 

Det som i nuläget ser ut att bli nästa match bli småtuff.

- Vi möter Ljusdal borta söndag den 6 november. Då får vi verkligen känna på skillnaden på hur det är i toppen av Allsvenskan. De ville ha sitt genrep mot oss. Vi hoppas att det blir roligt. 

Vad händer nu närmast?

- Nu går vi ut på stor is i veckan och får börja träna riktig bandy. Det ska bli väldigt kul!

Järvsö Bandy - Selånger SK Bandy 4-4 (2-2)
Matchfakta: http://www.bandyrapport.nu/report?gameid=16394

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna