Köping - Selånger 6-2 (2-2)

T.v. Willie sotas av Simon. T.h. Avslag Köping-Selånger. Foto: Jonas Rönnkvist T.v. Willie sotas av Simon. T.h. Avslag Köping-Selånger. Foto: Jonas Rönnkvist

"Huvudet var inte ens i bussen.
Inte ens på Gärde."

Första meddelandet efter matchen från materialare Rönnken, vars besvikelse över dagens förlust framgick med yttersta tydlighet. Vädret var uppenbarligen nice och SSK hade de omtyckta röda spelskjortorna på, men ändå bar det iväg åt fel håll detta. Vad hände?

- Idag var det riktigt under isen. Nä, fy fan, det var inget roligt. Svårt att se varann i ögonen efter den här matchen. Underprestation på alla håll och kanter. Riktigt rungt, suckar Tränar-Simon.

På Elitrapport tyckte jag ändå att det såg hyggligt ut i första och en kvart in i andra verkade vi ta över matchen...
- Tja, vi hade väl lite halvlägen där. Men från minut ett var det dålig känsla. Vi var inte där. Vi föll ur systemet. Mot Haparanda var det ju ändå så att vi spelade såsom vi byggt på hela säsongen, men nu gjorde vi nåt som vi aldrig pratat om. Vi tog mycket konstiga beslut och slog felpass och tappade bollar. 

Jaha.
- Jag tror inte att vi kan ta med oss nånting till nästa match. Knepigt hur det kan bli alltså. Det här med att jobba med sin egen inställning och ta ansvar, det fanns inte idag. Och det kollektiva som vi haft tidigare på säsongen, systemet - helt borta. 

Hur var Köping då?
- De spelade enklare än oss. Satte bollen på folk som hade en yta att röra sig på och tid på sig. De hade några bra individer också som var duktiga med klubban och så. Så de gjorde det bra. 

- Jag hoppas och tror att det kommer att leda till en riktig revanschlusta mot Åtvidaberg. Vi måste få göra oss själva rättvisa. 

Hoppas jag med! Nu måste jag tyvärr lägga ut det här på hemsidan. 
- Ja, idag blir det ingen rolig rappport, men så är det med idrott, säger en lågmäld Simon. 

Nästa match alltså mot Åtvidaberg borta på onsdag 19.00. Åtvid förlorande med 7-0 mot HT idag. Selånger för närvarande sist i gruppen och så kan vi ju inte ha det. Kom igen nu, rödblått! Pressa igång!

Köpings IS - Selånger SK Bandy 6-2 (2-2)
Matchfakta: http://www.bandyrapport.nu/report?gameid=14199

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna