Snoddas - Selånger 1-6 (0-1)

Matchens lirare (eller inte) Blomman Blomqvist stöttas av bra sväv i mössorna hos Smalle och Wox. Matchens lirare (eller inte) Blomman Blomqvist stöttas av bra sväv i mössorna hos Smalle och Wox.

Den sista betydelselösa matchen i serien var faktiskt en match mellan ettan och tvåan i tabellen. Det visar hur svårt det är att gå upp i år. Bara ettorna i de fem division 1-serierna och en enda tvåa går till kvalet mot lag 10 i Allsvenskan norra och södra. 

I Snoddas saknades några av de mest poängproducerande spelarna idag och Selånger hade också ett litet gäng borta. Bröderna Söderlind (spricka i handen på Hårdrock och huvudvärk på Sunes jul) och A. Wilsson (fortfarande konvalscent efter hjärnskakningen). Huvudvärken på Henke förresten: Kan det vara karma efter att han sänkte Willie uppe i Karlsborg?

1-6 till SSK mot Snoddas borta får hur som helst ses som bra. Tränar-Simon:

- Vi vann i alla fall, men inte mycket mer än så. Man märker att det ligger mycket tankar i kvalet. Det är lite halvhjärtat. Man märker att det inte är viktigt. 

- Snoddas hade väl så mycket chanser som vi från början. Visst, de saknade många, men hade ändå några individuellt skickliga spelare och krigade på bra. Ägde ganska mycket boll, men hade ändå lite svårt högre upp i banan. 

- 0-1 till oss i halvtid och vi bestämde oss att nu får vi ta och göra nåt bra av det här. Och det gjorde vi verkligen också. Avslut, passningar, hemjobb, direkt började det sitta där. 

Simon brukar sällan lyfta fram enskilda spelare, men den här gången delar han ut särskilt kredd.

- Blomman kan få en extra stjärna, tycker jag. Han tog tag i det och ledde laget som en kapten. Han gjorde ett jävla jobb defensivt och då kom några mål framåt också.

Japp, tre kassar på #22 Blomqvist. Vi ringer väl honom också då:

- Skulle ha varit nåt till faktiskt. Jag missade en straff också. Rakt på målvakten.

Hur satt hörnorna?
- En tog i muren och in och den andra var nog stenhårt i nättaket.

Smalle i bakgrunden: 
- Den rullade in vid ena stolpen. 

Blomman igen: 
- Nämen, i närheten av taket i alla fall. 

Annars då?
- De utsåg ingen matchens lirare. Hade hoppats på det idag! Och sen: Smalle måste lära sig värdera och ta rätt beslut på isen. Det kan du skriva. Han gjorde inte ens 60 kassar i serien. 

Hur var matchen?
- Vissa av deras spelare är riktigt alerta och skridskostarka, men de väger lite lätt. Vi vinner mycket närkamper. Vi hade dålig inställning i början, men i andra började vi trycka på lite mer och det blev ju mycket bättre allting. 

Det var den serien det. 

- Seger i 16 av 18 får man väl vara nöjd med, säger Whizzkid. 

Nu inväntar vi spelschemat i kvalet! 

Snoddas BK - Selånger SK Bandy 1-6 (0-1)
Matchfakta: http://www.bandyrapport.nu/report?gameid=12409

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna