Nyborg - Selånger 4-5 (2-1)

När Smalle satte 5-3 på straff i 90:e och vi såg ut att gå mot seger ringer hemsidesredaktionen till Blomman som skadad fick se dagens match från sidan. En spänd röst i luren:

- Ooouuuhhhh, vad spännande det är nu! Fy fan.

- Vadå, står det inte 5-3?

- 5-4 nu och frislag till Nyborg. Alla står i muren! Öuuuhh! Hallå, det är sluuut! Blås av!!! (Oklart här vad som skreks av Blomman och andra runt omkring och så plötsligt en explosion i luren:) JAAAAAAAAAA!!!!

Blomster tillbaka igen: 

- Det här var skönt det! Fruktansvärt skönt! Hua! Det är INTE kul att stå på sidan kan jag säga. FRUKTANSVÄRT! Fy fan vad bra, Henke!

När ruset lagt sig en aningens aning frågar jag hur matchen var:

- Asså, vi har ju hela matchen i början, men de gjorde mål på ett frislag där vi inte murar ordentligt. Sen hängde vi lite med huvudena när de gjorde 2-1. I paus pratade vi om att spela med hjärtat.

- De körde bara långbollar. Bara långbollar. Men jag tycker det ser bra ut för oss. Vi har ett bra spel. Froms är en jävla tanks!

Sa Blomman, som i gårdagens match mot Happis fick ett knä i låret. 

- Lårkaka över hela låret. Jag har sovit typ två timmar i natt. Det bara bultade i hela benet!

Rönnken skickar bilderna och ett par citat från Kalle: "Jag firade inte ens när jag gjorde mål på straffen. Jag var så jävla apatisk." Och vidare: ”Det är jag som är Smallinho.”

Blandningen av eufori, lättnad och utmattning känns ända till Sundsvall. Det är något visst med att vinna jämna, viktiga matcher.

Vi tar en kommentar från Tränar-Simon också:

- Vilken match! Vi låg under med 2-1 i halvtid, men det fanns ingen oro i gruppen att vi skulle förlora. Vi fick utdelning med två hörnmål som ju blir helt avgörande. 

- Helt klart den bästa matchen vi har spelat i år sett till hela matchen. Nyborg är bra. Vi har ett lugn och håller oss bra till det vi ska göra. Men vilken energi det har gått åt! Det blir mycket känslor också, men vi reder ut det väldigt bra. 

- Vi har en skön känsla i laget och vi vinner matcherna såsom vi vill vinna matcherna. En fantastisk start på säsongen, pustar Simon.

Redan på fredag väntar nästa match. Då blir det en till bortamatch i form av Härnösand som även dom har öppnat starkt med segrar mot Broberg och Karlsborg. Väl mött på Högslätten!

Nyborgs SK - Selånger SK Bandy 4-5 (2-1)
Matchfakta: http://www.bandyrapport.nu/report?gameid=12410 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna