Haparanda - Selånger 0-14 (0-4)

Man blev lite orolig när det på Elitrapport stod: "Domare: 0". Det här kan ju sluta hur som helst det, tänkte skribenten. Men sen skickade Röntgen (vår ständigt lika pålitlige materialare) en bild (se ovan) från en finfin lineup där självaste Lennart Lummi lämnade över matchbollen. Där syntes också tre domare. Skönt.

Samt ett SSK i sina röda spelskjortor med laguppställningen intakt från segermatchen mot Snoddas. Hos Haparanda hittade vi en Simon Järvelin, vilket torde vara en son til "MR MAGIC HIMSELF Joni Järvelin". Det var ett utrop vi med glädje minns från Gränsvallen i skarven mellan 1900- och 2000-talet. Kul att magin har fått en fortsättning!

För övrigt var det längsen det var så behagligt att följa vårt Selånger på Elitrapport. Målen ploppade in med jämna mellanrum och med många olika målskyttar och hållen nolla. Den enda spänningen var om det skulle bli tvåsiffrigt eller inte. Angenämt är ordet!

Nä, nu ska jag ta och spela lite couronne. 

Utförligare rapport imorgon efter Nyborgsmatchen. Lär blir hårdare tag då!

Haparanda SKT - Selånger SK Bandy 0-14 (0-4)
Matchfakta: http://www.bandyrapport.nu/live2/?gameID=12346&h=Haparanda%20SKT%20&a=Selånger%20Bandy

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna