Selånger - Söråker 4-4 (3-1)

Målskyttarna och även frilägessumparna Smallov och Blommov. Nästa gång sitter allt! Målskyttarna och även frilägessumparna Smallov och Blommov. Nästa gång sitter allt!Det blir en kort rapport, ty rapportören måste gå och lägga sig och kommer sedan inte ha tid att skriva förrän det skulle kännas inaktuellt.

Nå! Trevligt att bandysäsongen härmed är inledd även på Gärdehov med sparring mot Söråker. Seriepremiären är inte så långt borta och sett till dagens match har båda lagen en del att stå i för att få saker och ting att sitta till nästa helg. Främst var det nog antalet missade passningar och mottagningar som publiken (ca 50-60) fick anledning att sucka över denna afton.

Men där fanns saker att glädjas över också. Jimpajens assist till Kalle i första halvlek och Garba förarbete till samma Kalle till exempel. Vid 3-1 och även 4-2 var undertecknads känsla att det var på väg att tippa över på ett mer tydligt vis i SSK:s favör, men det var grus i maskineriet en stor del av andra. Mycket tack vare att Söråker fick ihop en tät defensiv och oftast kunde hålla selångerspelarna borta från centrala delen av banan.

4-4 var ett rimligt resultat. Dock brände hemmalaget tre frilägen under sista kvarten, så där har sumparna Blomster och Smalle ett förbättringsutymme trots att de också satte två var.

Tack för den här matchen, Löta! Ses igen till vintern!

Selånger SK Bandy - Söråkers IF 4-4 (3-1)
Matchfakta: http://iof1.idrottonline.se/SvenskaBandyforbundet/ELITRAPPORT/Live/?gameID=13791

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna