Selånger - Derby/Linköping 2-3

Froms presenterade sig. Froms presenterade sig.

Linköpingslaget Derby, som förr hette Stångebro, var uppe i högsta serien för tio år sedan. Nu huserar man i division 1. Det blev en snöplig förlust för vårt Selånger i denna match. Derby avgjorde i sista minuten.

- Första 10 var det precis som när vi mötte Berget, berättar Simon. Soloåkning och tappade bollar i mitten. Vi var lama i eget straffområde också. Till exempel släppte vi återigen släppte vi in en hörnretur efter passivt agerande. Det var andra gången iag. Så Derby ledde med 2-0 efter tio minuter.

Sedan spelade rödblått upp sig.

- Ja, vi gör 2-1 och 2-2 genom Froms (första i SSK!) och Blomman, men sedan när det är 30 sekunder kvar gör de 3-2 på ett sånt otroligt offsidemål att man inte tror att det är sant. Det var till och med så att huvuddomaren kom fram efteråt och bad om ursäkt.

Tränar-Simon var ändå nöjdare än efter plattmatchen mot Berget.

- Derby är absolut det bästa lag vi mött idag och vi spelar ju jämnt med dom. Vi kom tillbaka i att värdera och gå i rätt lägen och då ser vi ju att det fungerar bättre.

Men synd att det inte blir någon vinst...

- Jo, så är ju. Men humöret på topp ändå eftersom vi känner att vi håller på att bygga någonting. Vi tar nya tag.

Nästa match blir mot Uppsala BoIS 10.40 på söndag. Kan SSK få åka hem med en vinst i bagaget ändå?

Selånger SK Bandy - Derby/Linköping BK 2-3
SSK:s mål: Axel Froms, Nicklas Blomqvist

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna