Härnösand - Selånger 1-6 (1-3)

Två strutar av Edström sr. Två strutar av Edström sr.

På avtalad tid med kommunen och med en vaktmästare på plats fick vi komma in i vårt eget omklädningsrum. Nordichallen håller tydligen knappt för en talgoxe nuförtiden. Så det var ju tur att vi hade bortamatch den här helgen.

Högslätten visade däremot upp sig från sin bästa sida med klart väder, stilla vind och fin is. Och Selånger Bandy gjorde sin jämnaste match för säsongen. Det var jämnt i tio minuter, då HAIK lyckades peta in en boll också, men Andrejev kvitterade på hörna kort därefter och sedan tog vi över mer och mer.

Dock märktes det inte så mycket som vi hade velat i målprotokollet. Det kändes som 5-1 till oss i paus, men det var 3-1.

Mycket glädjande var att vi den här gången stod för två jämna halvlekar och att spelet flöt på hyfsat nästan hela tiden. Vi brände chanser, vi brände passningar som skulle sätta andra i lägen och de hade en målvakt också. Ändå en säker andra halvlek som gav oss 6-1 till slut. Vi hade nog kunnat hänga några kassar till om inte WIllie skjutit ut bollen i skogen och Kalle tjafsat med domaren.

Vi kommer ihåg:
- När JK i buren ropade "SLÄPP" vid en långboll och en sekund senare följde upp med "INTE" när han upptäckte en HAIK:are som han hade missat.
- När Jim åkte på årets bentackling och slog en volt. Att det renderade i lindrigt matchstraff är inte riktigt i nivå med det Öckert fick grovt för mot Bollnäs.
- Danne Edströms säsongsdebut med två strutar och stabilt spel. Han missar inte en tennis! Och vi hade far och son Edström i samma lag för första gången.

Nu väntar ett dubbelmöte mot Söråker. Först hemma söndagen 21 dec och sedan borta på annandag jul. Det ser vi fram emot! Oklart dock om vi har några omklädningsrum...

Härnösands AIK - Selånger SK Bandy 1-6 (1-3)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report8282.html

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste matcherna