Selånger Bandy - Östersund 9-2 (6-2)

André med en av världens minsta människor. Grattis från Selånger! André med en av världens minsta människor. Grattis från Selånger!

Mycket trevligt att serien är i gång! Glada miner bland funktionärer och publik, uppehållsväder och i stort sett vindstilla. Bandygemyt på högsta nivå.

För två år sedan mötte vi Östersund i sista matchen innan serien och vann med 13-1. Sedan kom premiären helgen efter. Östersund hemma på Gärdehov. Vi gick fram till 4-0 och tyckte att vi var kungar. ÖBS kom sånär i kapp, men vi klarade oss precis, 6-5. (Den matchrapporten.)

Inget sånt den här gången. Absolut ingen perfekt match från vår sida, men stabilt ändå. Särskilt inledningen på andra halvlek då det kändes som att vi hade de i ett riktigt skruvstäd. Därefter tröt orken lite samtidigt som isen blev sämre. Dock inga mål insläppta i andra halvlek, vilket är nice.

Förra matchens tremålsskytt Andrejev saknades i denna premiär. Han och Elin blev nämligen föräldrar denna söndag! Det första vi gjorde när vi samlades var att ringa André och hurra. En halvtrött Garba i luren, men vi tror att han uppskattade det ändå.

När inte Kalle gör tre mål (som han gjort i ett par matcher på försäsong) och inte heller Garba hänger tre kassar, då kliver Flower Power in med ett vinkelskott, en straff och en dubbelfattad forehand. Kul för grabben!

Nu ska vi träna bra i veckan innan vi ställs mot Bollnäs U borta på söndag.

Selånger SK Bandy - Östersunds BS 9-2 (6-2)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report8242.html

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna