Selånger Bandy - Härnösands AIK 8-2 (5-1)

Tre strutar av Garbisch-Partenkirchen. Tre strutar av Garbisch-Partenkirchen.

Jajamän, i genrepet tog vi första vinsten denna försäsong. Det har varit många svåra matcher mot allsvenskt motstånd, så det var skönt att vi fick känna på lite medvind.

En starkt bidragande orsak var coach Hanssons visdomar levererade likt Yoda innan match: "Vi måste jobba tills vunnen är bollen."

Utan att analysera superdjupt kanske ändå skyttet var ännu mer avgörande. HAIK gjorde 1-0 efter tung uppåkning av deras mest tongivande spelare Viktor Skyttner, men inte långt därefter replikerade Jimpajen (Jim Norberg). Hörna från vänster - BAM!

Garba (André Sjödin-Granzell) 2-1 på en bjudning från HAIK, men sen var det dags igen. Feislag från Greger (Tobbe Sjödin) - BAM!

Smalle Sväv Smällsson (Kalle Högberg) bröt bollen högt upp och kunde typ ta bollen och åka in med den i mål fram till 4-1. Och så hörna från Greger - BAM! 5-1.

Paus med ivriga selångerspelare som enades om att coola ner, prioritera defensiven och försöka äga boll och träna på det. Det gick på det stora hela bra. Vi mattades dock mot slutet.

Målen i andra:
Frislag från André - BAM!
Hörna från Kempe - BAM!
Frislag från André - BAM!

Så skyttet spelade en ganska stor roll.

Slutresultat 8-2 efter ett onödigt bolltapp från vår sida.

Coach säger: Fortfarande att utveckla mycket vi har. Vinst kul. Seriepremiären på söndag fram emot vi ser.

Selånger SK Bandy - Härnösands AIK 8-2 (5-1)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report9792.html

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna