Selånger - HaparandaTornio 2-10 (1-5)

Foto på foto från Sundsvalls Tidning. Foto på foto från Sundsvalls Tidning.
Vi tog en frukost på First Hotel Strand och sen var det väl några av som gick hem och kollade på Kallas magnifika upphämtning som ledde till guld i stafetten. Masken påpekade i matchgenomgången att det går att vända på steken efter ett dåligt utgångsläge. Inspireras av Kalla, var hans budskap.

- Men hon har ju bara tagit silver, flikade André 3000 in.

Bra där.

Vi började matchen riktigt fint. Happis klev upp högt på oss, men vi löste det oftast bra och första halvtimmen var helt jämn. Vi tog ledningen också genom ett mål signerat våra östersundsförvärv Kalle och Patrik.

HT Bandy hade en rejäl medvind i första halvlek och till slut blev det svårt för oss stå emot. Sista tio av första var riktigt jobbig och målen trillade in bakom Holdo, som för övrigt gjorde en klart godkänd insats med flera fina utkast till exempel.

I slutet av halvleken började det snöa och sedan drog hela klass 1-varningen in under pausvilan. Vi hade sett fram emot att få trycka på i medvinden, men det var ospelbart efter isen i andra halvlek och snön piskade alla inblandade i ansiktet.

Nej, inte roligt. Inte propaganda.

Och så har vi då definitivt åkt ur Allsvenskan, men det är en match kvar innan vi lägger säsongen till handlingarna. Örebro borta på lördag.

Selånger SK Bandy - HaparandaTornio Bandy 2-10 (1-5)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report5526.html

#17

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna