Borlänge - Selånger 10-4 (6-2)

"Matchen spelades i starkt blåsväder", står det i protokollet på Elitrapport. Jo, blåsten gjorde faktiskt att isen påminde om vedbacken hemma på gården. Det var stickor och strån och barr och blad överallt. En av domarna plockade en liten tallkvist och frågade "vilken gren är det vi håller på med?" innan han kastade den utanför sargen. Man föreställer sig gärna att han åkt riktigt länge och tänkt ut det skämtet.

Men det kändes inte blåsigt på planen ändå och trots allt skräp gick det bra att åka skridskor och spela bollen. Särskilt för Borlänge.

Det är märkligt. Efter gårdagens katastrofstart med 0-4 efter 16 minuter, så snackade vi förstås om att vara med från start och visa vår närvaro. Mot Borlänge hade vi 0-4 efter 17 minuter. Den mycket positivt lagde kan i och för sig ta det som ett steg framåt.

Vi kämpade oss ändå in i matchen så smått. Det var nära att vi hade haft ett tremålsunderläge och häng inför andra halvlek, men tyvärr sumpade Danne straffen i slutet av första. 6-3 kom ändå när Morten svingade in en hörna i början av andra. Det är rimligt att ifrågasätta om den verkligen var inne, men domare Behlander verkade säker på sin sak.

Därefter blev det en ganska öppen och svängig historia när vi försökte komma närmasre utan att lyckas. NiklasAnderschon gjorde ett tjusigt mål i alla fall.

Nej, Selånger Bandy var inte i form den här helgen. Och det är väl så, att som bottenlag måste vi prestera närmare max än många andra lag för att kunna ta poäng. Det finns inga enkla matcher för oss.

Vi har ett lag bakom oss i tabellen. Det råkar vara Härnösand som vi nu möter på annandagen och på nyårsafton. Alla förstår att det är måstematcher både för oss och HAIK. Upplagt för bandyraffel! Kom och titta!

God jul på er!

Borlänge Bandy - Selånger SK Bandy 10-4 (6-2)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report5493.html

#17

Kommentera:

  • Jan-E • 22 december 2013 23:35:45
    Trevligt att återse våra fd spelare & övriga i Selånger - Ett trevligt gäng som vi gärna ser igen på Tunet.
    Här är mina bilder från matchen - Lycka till i serien!
    https://plus.google.com/photos/113687541157560647419/albums/5960245505788918961

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna