Tillberga - Selånger 12-1 (4-0)

Det är svårt att komma lika laddad till varje match. Visst vill man väl på ett sätt vinna varje match, men vissa matcher vill man vinna lite mer. Det här var inte en sådan match vi ville vinna lite mer.

Att bortamötet mot seriens bästa lag Tillberga var nedprioriterat genomsyrade hela resan, dels för att vi bestämt det, men också för saker som bara hände. Morten, vår annars så pålitliga libero, försov sig. Han vaknade när vi ringde det trettonde samtalet till honom. Utan några hälsningsfraser eller nånting svarade han både förvirrat och lätt desperat: "Jag kommer! Jag kommer med en gang!"

Bussen vi egentligen skulle ha haft var felande så nu fick ett rassligt skrälle med trasig dvd-spelare. Dvd-spelare kan man leva utan, men inte mat. Den här bussen saknade också eluttag, vilket gjorde att vi inte kunde värma våra matlådor, så Bodda fick panikbeställa nån pasta från Hakke gård. Högst medioker, men det var mat i alla fall.

Och när vi väl kom fram parkerade vi bussen på fel sida om arenan.

Så blev det match. Vi saknade ett gäng spelare, som väl hade kunnat vara med om det verklingen hade krävts av dom, men som vi valde att vila. Danne med revbenet, Simba med magsjuka i vecka, Woxberg på gång tillbaka efter sin långa sjukdom. Micke G har ont knäet och återbud var det även på Hannes och så har vi NiklasAnderschon avstängd efter matchstraffet senast.

Vi hade också Holdo mellan stolparna. Det är ju annars JK som har varit förstavalet hittills i år. Med så många borta fick Alexander snöra på sig grickerna också.

TIllberga spelade fint med många släpp. Ett bra bandylag. Vi stack upp i nåt anfall ibland, men lyckades aldrig riktigt forcera deras bakre försvarslinje. Några halvchanser bara. Andra halvlek blev öppnare då Tillberga fick ett par utvisningar och vi spelade lite väl optimistiskt ett par gånger. "Bingo" Högberg kunde i alla fall peta in en balja.

På det stora hela var det en match utan riktig tändning, från båda håll, och domarna hade det lugnt och skönt. Utomhus föll ett snöblandat regn.

Till hemfärden hade vår chaffis Royne Sjödin (som gjorde storstilad comeback som sådan) fixat dvd-spelaren och alla lutade sig tillbaka och till skramlet av vår delux-utrustade kutternia började vi ladda för nästa drabbning.

Som är Borlänge hemma på onsdag kväll 19.00. Då är det dags att pressa det som går!

Tillberga Bandy - Selånger SK Bandy 12-1 (4-0)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report5438.html

#17

Kommentera:

  • Peter • 16 december 2013 07:35:27
    klass att ni kör korta referat om era matcher bara för det ha jag betalt medlemsavgiften.
    Det är bra att ni visar meedlemmarna att ni vill nått även utanför bandyn

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna