Selånger - Tellus 2-5 (1-2)

Gubbar med keps ska man se upp för i trafiken. Kunde vi redan här ha anat att det skulle sluta med matchstraff för Anderschon?
Dagens match dominerades av vinden. Stundtals kändes det som att det var en blandning av iskristaller och sandkorn som virvlade fram över Gärdehovrektangeln och gärna in i ögonen. Man åkte omkring där och fick hägringar om beduintält utanför sekretariatet med myntate och vattenpipa. Där skulle man kunna krypa in och ha det mysigt. Klappa en kamel kanske. 

Nåja, det var lika för båda lagen och det andra laget var Tellus. Tellus är ett stockholmsgäng som just nu är det bästa i huvudstaden bakom Bajen. Klubben har fått ihop det bra på senare år och har i år satt sig i respekt genom att tvåla dit HaparandaTornio med 12-3 på bortaplan. Ett överraskande resultat, kanske även för de själva.

Så Tellus var favoriter i detta möte och med det sagt kan det kanske tyckas att vi kom lindrigt undan med 2-5, men när vi summerade dagens drabbning var vi inte riktigt nöjda med vår insats. Den yttersta energin saknades och vi behöver den så väl för att hålla jämna steg med lagen i den här serien. Vi skulle behöva hålla i bollen i lite längre perioder. Det är jobbigt att försvara hela tiden.

Nu får vi vila ett par veckor innan Tillberga bort den 14 december. Det behöver vi eftersom André är sjuk och missade dagens match. En halvsjuk Simba blev inringd i sista minuten. Och Danne fick en smäll på revbenet och fick åka upp på akuten. Oklart när han är spelklar igen.

En som definitivt missar nästa match är NiklasAnderschon. Han gjorde en onödig och ful bentackling som renderade i ett grovt matchstraff och var lite skamsen för det efteråt. 

Blomman gjorde båda målen för oss. 100% på straffar hittills. Bravo!

Vi kommer tillbaka!

Selånger SK Bandy - IK Tellus 2-5 (1-3)
Matchfaktahttp://www.elitrapport.se/live.asp?gameID=5420&h=Sel%E5nger%20Bandy&a=IK%20Tellus&s=Allsvenskan%20Norra

#17

Kommentera:

  • Fransson den yngsta • 1 december 2013 22:07:13
    Kul!

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna