Selånger - Karlsborg 4-3 (3-2)

Bussmys med tv-spel, Hunden i mittgången och Öcke i bar överkropp. Bussmys med tv-spel, Hunden i mittgången och Öcke i bar överkropp.


Matchen mot Karlsborg på söndagsmorgonen handlade om vilket lag som skulle komma sexa i HaparandaTornio Bandycup 2013. Det var en drabbning i strålande väder med klarblå himmel och någon minusgrad. Den låga solen försvårade emellertid för spelarna.

De bandyvänner som tagit sig till Arena Polarica denna morgon bjöds på en riktig skitmatch. Det var felpass och felbeslut och felskär ((särskilt på en av domarna, som var tvungen att slipa om). Men vi blixtrade till ett par gånger i första. Ett fint anfall började nere på vår vänsterkant varifrån bollen gick över till André som snabbt satte upp den på Blomman och Blomman åkte och gjorde mål. Bra gjort. 

Och några minuter senare fick André för sig att åka så fort han kunde med bollen längs högerkanten. Det var en djärv idé eftersom hela kroppen protesterar mot dylika företag när det handlar om fjärde matchen mindre än tre dagar och klockan dessutom inte är mer än en kvart över nio på morgonen. André pressade ifrån KBK:arna och rullade in bollen till Kalle Rimér som kunde lägga in bollen. Bra gjort det också!

Mer kul finns att berätta! NiklasAnderschon gjorde ett roligt mål när han först missade bollen, men det var bra för målvakten kastade sig bestämt åt sig och Anderschons grabben föste enkelt in kulan med ena handen och ett leende på läpparna. 

Säsongens första viktoria för SSK, vilket vi är nöjda med. Vi har tagit steg i rätt riktning denna helg, men har en bit kvar. 

PDSG!

Selånger SK Bandy - Karlsborgs BK 4-3 (3-2)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report6432.html

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna