Selånger - WP-35 0-2 (0-0)

Det var upp i ottan idag eftersom matchen började redan 09.00. Trots den tidiga timmen var gröten klar, äggen kokta och smörgåspålägget framställt när spelarna vaknade. Gentilt.

Motståndet stod WP-35 från Varkaus för. En anrik förening med 16 finska mästerskapsguld i bagaget. Efter en bra första halvlek där vi ägde spelet, men inte satte bollen, föll vi in i gamla synder i andra. Framför allt tappade vi bollen på väg framåt och åkte omkring lite för länge med bollen också utan passa. Både målen kom efter bolltapp på mittplan.

Vi tar med oss första halvlek och vi tar med oss att vi i alla fall kommer i lägen. Nio hörnor skapade vi, men vi behöver förstås göra mål.

Något om läget i truppen. Simba, Wiström, Hannes och Greger är inte med på denna resa. Det gör att alla vi som är här måste spela varje match. Woxberg och G har ont i halsen och borde egentligen inte spela. Det är lite småförkylt på andra håll också. Det finns alltså lite sparkapital att ta av. 

Murmansk nästa.

Selånger Bandy - WP-35 0-2 (0-0)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report6271.html
 

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna