Selånger - Murmansk 0-6 (0-2)

Renhållningsarbete efter att något ljushuvud lutat papperskorgen mot insidan av bussdörren. Renhållningsarbete efter att något ljushuvud lutat papperskorgen mot insidan av bussdörren.
Efter morgonmatchen mot WP-35 åt vi mat och tog igen oss. Många ville sova. Alla i vårt rum ville sova, utom vår frejdige junior Penga-Per Martelleur. Han låg istället och snaskade smågodis och höll oss andra vakna med både pappersprassel och jordgubbsbumlingar som krossades mellan hans tänder. Mysigt ändå.

De ryska heltidsproffsen i Murmansk spelade i stort sett skjortan av oss. Våra röda spelskjortor. Vi hade ju spelat en match på förmiddagen också, vilket inte dom hade gjort. Det underlättade inte. Men vi fick jobba mycket med defensiven och det var nog en bra match så sett. 

Nu ställs vi mot Karlsborg i ett försök att undvika jumboplatsen i turneringen. Känns som upplagt för säsongens första vinst. En anledning till att vi inte vunnit här uppe kan vara småkakorna vi har med oss. Syltkakorna är i och för sig okej, men drömmarna luktar och smakar enligt JK (Johan Karlsson) gammal träslöjdssal och det har han fullständigt rätt i. Exakt hur det skulle påverka spelet är dock inte helt klarlagt. 

Selånger Bandy - Murmansk 0-6 (0-2)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report6270.html

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna