Selånger - Tornio 1-3 (1-2)

Bodda dukade upp en utsökt supé efter matchen. Bodda dukade upp en utsökt supé efter matchen.

Det är ett nyvintrigt Haparanda vi får uppleva dessa dagar. Den motorburna ungdomen här uppe har glada dagar. Det vimlar av EPA-traktorer, företrädesvis av märket Mercedes, och det är bredställ i varenda kurva. Och på mackarna langas snus i långa banor. För att inte tala om hur det går till hos Snuskungen. "Snuuusi!" 

Inledningen på vårt träningmatchande i år har ju varit sådär. Vi har gått från mörker till mörker kan man säga, men idag var det andra bullar. Mot finska Tornion Palloveikot (gissningsvis Torneå Bollklubb) kom vi ut med mycket mer välriktad energi än tidigare. Öckert var så pass fokuserad att han glömde sätta på sig pungskyddet. Det blev ilfart in i omklädningsrummet och han lyckades ta sig tillbaka innan matchstart. Starkt jobbat ändå. 

[Avbryts i skrivandet av att en EPA sladdar förbi.]

Defensiven uppifrån våra anfallare funkade bättre än förut, vilket gjorde att hela laget hade lättare att hitta rätt positioner. Vi prövade Morten Engen på liberon och för att vara första matchen gick det riktigt bra. 

Det som saknades var väl målen då. Blomman rullade in en straff. Men vi sa innan att det viktigaste var att lägga kraft på försvaret och vi tog verkligen ett steg i rätt riktning. Det var en jämn match. 6-6 i hörnor. 

Selånger - Tornio 1-3 (1-2)
Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report6266.html​
 

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna