Västanfors-Selånger 6-3 (4-2)

Glada i hågen satte vi av mot Edsbyn för spel i Sveriges äldsta bandyhall. Våra seriekollegor i förra årets division 1 norra, Västanfors, stod för motståndet. Skulle vi få smaka segerns sötma för första gången denna säsong?

Nej, det skulle vi inte. 

Vad berodde det på då? Ja, vi var lite sämre än Västanfors idag. Det var en period i början av andra havlek då vi spelade riktigt fint och gick upp till 4-3 och missade en straff, men det där initiativet slank oss ur händerna av en eller annan anledning. 

Niklas Andersson satte en härlig strut med ett skott utifrån vänster. Morten Engen hängde också en kasse efter ett kyligt avslut. Och Peter Hansson, för dagen libero eftersom Wiström är skadad, lirkade in en hörna. Något av matchens höjdpunkt. Åtminstone för skribenten. 

Vi jobbar vidare. 

P.H.

Västanfors IF - Selånger SK Bandy 6-3 (4-2)

Laguppställning:
Johan Karlsson vaktade kassen. 

Filip Jakobsson, vänsterhalv
Öckerstedt, vänsterback
Hansson, libero
Jimpa, högerback
André, högerhalv

Wox, innermitt
Simba, innermitt

Patrik Eriksson, vänsterytter
Blomman, center
Micke Norberg, högerytter

Bänken:
Micke G
Kalle Rimér
Morten Engen
NiklasAnderschon
Holdo

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna