Selånger - Västanfors 4-2 (2-1)

Olle Sandin och Markus Holdo levererade matchbollen. Olle Sandin och Markus Holdo levererade matchbollen.

Publiken hade det riktigt skönt i solen på Gärdehovs gamla träläktare,  barnen hade större snöhögar än någonsin att klättra och hoppa i och Selånger bärgade sjunde raka viktorian. Oo-de-lally, oo-de-lally, hoppsan vilken dag!

 

Men själva matchen var inte mycket att skriva hem om. Västanfors backade hem och vi spelade långsamt. Ingen propaganda där inte. Fast första målet var något av en läckerbit när Garbas passning skar som en kniv genom Fläktförsvaret fram till Blomster som inte gjorde något misstag.

 

Sen var det lite fram och tillbaka och hit och dit. Det kändes väl som att vi skulle vinna hela tiden, men vi kanske var lite bekväma samtidigt som Västanfors ska ha all heder för sitt täta försvar.

 

Straffskyttet behöver dom dock bättra på. Missade två. Eller snarare: BERGELINMUREN BOMMADE IGEN. Den första stramaren limmade han. Funderade på att rulla ut den igen och säga att alla lösa går om, men lite känsla för sportsmanship har ju Norbysonen ändå. På den andra straffen fick yours truly ta hand om returen, så där får vi ge en liten anmärkning i kanten ändå.

 

Vi var inte så vassa på att ta vara på chanserna själva heller. Massor av bök och stök i Fläktens straffområde efter missade lägen. Nästa helg går de in!

 

För nu är det ju så att det blir en helt avgörande drabbning hemma mot Skutskär på lördag. Det ska vi förbereda oss för under veckan, men nu njuter vi av detta först. Oo-de-lally, oo-de-lally, hoppsan vilken dag!

 

Selånger SK Bandy - Västanfors IF 4-2 (2-1)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report3342.html

 

P.H.

 

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna