Östersund - Selånger 2-7 (1-1)

Glad såsom fågeln i morgonstunden. Fyra baljor! Glad såsom fågeln i morgonstunden. Fyra baljor!

Sjätte raka segern var egentligen aldrig hotad även om vi hade svårt att sätta dit bollen i första halvlek trots rejält spelövertag.

 

I andra halvlek lade vi i en växel till och inledde en massiv press. Sju mål till slut kändes klart i underkant. Hörnstatistik: 20-1. Fast bara en enda stackare i mål. Den trycktes å andra sidan dit desto mer distinkt av matchens målkung Micke "Hunden" Gustavsson. Fyra kassar från den gode G. Bomberman!

 

Till saken hör också att han först var ställd utanför laget, men när Danne blev sjuk och Käk-Jens inte var riktigt spelklar ändå, fick undertecknad gå ner på liberon och G in på mittfältet och där gav han ju svar på tal.

 

Tråkigt nog drog The Gregster på sig en knäskada tidigt i matchen och är osäker till spel mot Västanfors hemma på lördag. Då måste vi också vinna. Sex raka segrar ska förhoppningsvis bli sju. Det är även Målkavalkaden. Anmäl er genast till den om ni inte redan gjort det!

 

Pressa det som går!

 

Östersunds BS - Selånger SK Bandy 2-7 (1-1)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report3366.html

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna