Karlsborg-Selånger 1-8 (1-3)

Härliga Selånger Bandy! (The Gregster, Micke N och Holdo var också med på resan.) Härliga Selånger Bandy! (The Gregster, Micke N och Holdo var också med på resan.)

Under mycket gemytliga förhållanden koordinerade av den rutinerade färdledaren Bodda rullade vi norrut under lördagen. Två pinnar mot Karlsborg var uppdraget.

 

Vi checkade in, klagade på Melodifestivalen och gick till sängs. Discodunk, spring i korridorerna och ett par brandlarm försvårade nattsömnen. Micke G vaknade av att två tjejer kring 13-14 plötsligt stod i hans rum. De blev naturligtvis livrädda för farbror Gustavssons sludder och kutade ut igen.

 

De båda brandlarmen berodde tydligen på rökmaskiner nere på nattklubben. Det var i alla fall vad någon ropade i korridoren. Skumma rutiner på det där stället.

 

Vi kom till matchen med respekt för Karlsborg som i de senaste matcherna hade tvålat dit ÖBS med 7-2 hemma och kryssat borta mot Västanfors. Här gällde det för var och en att utföra sina uppgifter till punkt och pricka. Och med den inställningen hos samtliga var det faktiskt inget snack om vilket som var det bästa laget i den här matchen.

 

  • Bergelinmuren limmade det mesta
  • Väderkvarnen, Lejonet och Björnen sopade rent framför eget mål
  • Mittfältare och halvor gnuggade på
  • THE GREGSTER WAS ON FIRE!

Tobbe hängde sex kassar, vilket får betraktas som godkänt borta mot Karlsborg.

 

Därmed är vi uppe i fem raka segrar. Tre kvar!

 

Något mycket trevligt som hände i helgen var att Västanfors fick med sig en pinne från Härnösand. Det förbättrar vårt läge lite grann. HAIK har två svåra bortamatcher kvar i Skutskär och Västanfors, så vi hoppas på fler poängtapp. Det bästa är om vi vinner resten (inkl. Skutskär), HAIK och Skutskär spelar oavgjort och HAIK sedan tappar poäng mot Fläkten.

 

Nåväl. Som Alexander säger till Dagbladet: "En match i taget."

 

ST: Sex mål av Sjödin

Dagbladet: Sexmålsskytten Sjödin låg bakom Selånger viktiga bortaseger

 

Karlsborgs BK - Selånger SK Bandy 1-8 (1-3)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report3362.html

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna