Selånger-Karlsborg 8-3 (7-1)

Foto: Ola Eriksson Foto: Ola Eriksson

Idag var det roligt att hålla på Selånger igen! I alla fall i 35 minuter...

 

Efter mycket snö och blåst på sistone var det ovanligt njutbart att få spela i perfekta förhållanden med minus 4, uppehåll och vindstilla. Ett ystert Selånger virvlade omkring med ett passningsspel som när vi får till det på rätt sätt gör oss svårstoppade. 

 

Magiskt hörnskytte på det. Spelade ingen roll vem vi skickade fram. Kan ha varit så att inslagen var av extra prima kvalitet. Det gick helt enkelt inte att missa.

 

Förutom hörnskyttet fick vår vänsterhalv G en och annan att dra på smilbanden. Först kanade han rakt in i en sargkant och det var inget att skratta åt. Fick sätta sig på bänken och ta av sig tröjan och greja för undersökning. Men efter ett tag var han åter i spel igen. Tröjan på plats, men inte som oss andra. Åkte runt med en jättestor nummer 10 på magen där ute på vänsterkanten.

 

Vi spelade lite bak och fram resten av matchen också. Istället för väggspel, drop och byte av anfallsriktning blev det mycket ryggar för bollhållaren och en hel del solokörning. Icke godkänd andra.

 

Nästa match är Härnösand hemma onsdag 16/1. "Vinna eller försvinna-karaktär" på den matchen. Vid vinst är vi fortfarande bra med i kampen om de två översta placeringarna i serien. 

 

Selånger SK Bandy - Karlsborgs BK 8-3 (7-1)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report3387.html

 

P.H.

 

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna