SSK-HAIK 4-0 och SSK-Söråker 4-1

BERGELINMUREN (sotad) BERGELINMUREN (sotad)

När det blev vintertid i natt var det en av de mest välkomna tidsomställningarna någonsin. En timme extra gjorde mycket för slitna bandykroppar. Alla inblandade hade dessutom kommit överens om att vi kunde börja en timme senare idag. 10.00 alltså.

 

Gårdagens övningar satt ändå i benen. Gårdagen satt kanske allra mest i Christos Erikssons ljumskar, Boddas koordinatorsassistent som plötsligt blivit vänsterback.

 

Vi tog i alla fall tag i grejerna direkt mot HAIK. Uppträdde med pondus som man brukar säga. Första halvlek var helgjuten med ettrigt försvarsspel och flera fina anfall. I andra vaskade HAIK fram en del. Särskilt hotfullt blev det när dom hade två straffar och ett friläge, men vi hade Bergelinmuren längst bak så det var rätt lugnt ändå. Vi kunde räkna hem matchen och vila oss lite till nästa drabbning.

 

Spolning och direkt in på isen igen var det som gällde. Bara att pressa det som gick och det gick ju bra. Även här mot Söråker var vi något mer bestämda från början än igår. Vi ägde första (3-0) och sen tog väl krämen slut lite.

 

Tre insläppta på de fyra senaste får vi vara nöjda med. Dessutom sparkapital i frånvarande spelare. Kan bli bra det här.

 

En sista extra eloge går till vädret. Bra.

 

Selånger SK - Härnösands AIK 4-0 (3-0)

SSK: Blomster 3, Peter Hansson

 

Selånger SK - Söråkers IF 4-1 (3-0)

SSK: Gregster 2, Blomster, Micke Norberg

SIF: Filip Nyberg

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna