SSK - Härnösands AIK 10-3 (6-3)

Idag hade vi snabba skridskor, oj oj oj. Var det Ola Eriksson som hade slipat? Ja, det måste det ha varit. Och vilka klubbor! Framför allt Filips brakare i nättaket var mycket hård och bra. Måste ha varit Fia Vängberg som fixat den klubban.

 

Man brukar prata om att "avsluta snyggt" inför sista matchen. Särskilt snyggt var det väl inte, men vi tog en säker seger och det var trevligt. Nu när sluttabellen är klar ser man att det bara fattades en poäng till kvalplatsen och då är det ju lätt att börja tänka att om bara ditten och datten hade stämt sina lyror så hade bomben aldrig smällt. Men sådant ältande leder sällan särskilt långt.

 

André smekte in två straffar. Bra gjort! Och Jeppe höll nollan i andra halvlek tack vare ett par fina manövrar.

 

Ja, då är det väl bara att ladda om för nästa säsong. Tack för i år alla som har följt oss!

 

Selånger SK Bandy - Härnösands AIK 10-3 (6-3)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report2103.html

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna