SSK-Östersunds BS 15-0 (8-0)

Det var en alldeles strålande vinterdag. Det var faktiskt så bra som det kan bli med ett par minusgrader, klart väder och vindstilla. Dessutom hade vaktisarna lagt manken till vad gäller isen isen. Det var platta, som vi brukar säga.

 

Så det var bara att köra. Vi fick bra snurr omgående med riktigt frejdigt anfallsspel. Wiberg åkte ifrån alla och sprätte in bollarna lekande lätt, "Stöten" Nyberg dundrade in en riktig mörsare på en vänsterhörna och André lade en lysande liten myra till nämnde Wiberg som då blev fri från halva halva. Och det var bara några saker av allt bra som hände när vi tog ledningen med 8-0.

 

I paus var stämningen hög. Bra surr (som Jeppe säger) och glada miner. Kuben var så okontrollerat uppåt att han kastade upp en chokladkaka på hyllan ovanför Greger.

 

Andra halvlek liknade den första. Vi kanske inte spelade riktigt lika tjusigt, men vi gjorde sju mål och höll tätt bakåt. Östersund hade det kämpigt och den spelande tränaren Ilkka Kemppainen var mindre nöjd med insatsen. Till zport.se sa han:

 

– Jag var värdelös själv och laget spelade värdelöst. Ingen var bra i dag. Jag skulle helst vilja lägga mig under en säng.

 

Det var ju Målkavalkaden i den här matchen också. När vi hade den mot Helenelund för några år sedan förlorade vi dagen innan mot Kalix med 18-5 och då kände vi oss precis som Kemppainen, men vi kom tillbaka och vann med 16-5 mot Lunden.

 

Drygt 100 personer och 14 företag anmälde sig till Målkavalkaden. För de som skänker 20 kronor per mål blir det alltså 300 kronor. Många pengar till klubben, vilket vi förstås är mycket glada och tacksamma för. Den allmänna meningen bland publiken var att det här var den dyraste bandymatch de gått på.

 

SSK-Östersunds BS 15-0 (8-0)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report2125.html

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna