SSK-Söråkers IF 11-1 (7-0)

Resultattavlan var ur funktion. Populärmusik skallrade i högtalarna. Det var bandymatch på Gärdehov. Ola hade slipat våra skridskor. Vi hängde sju kassar innan paus och det kändes rimligt.

 

Vart har filmtipsen tagit vägen? Cineasten Wiberg, vad har hänt? Jag såg Tinker, tailor, soldier, spy häromdagen. Snygg film, men lite svår att hänga med i. Nu blev inte det sagt i paus. Istället var det något helt ovidkommande snack om att vi skulle spela med lite mer tålamod och inte bara anfalla på stört hela tiden. Ha lite mer spel inom laget. Trilla boll. Hänga kasse. Hålla tätt.

 

Det gick väl ganska bra. Vi gjorde visserligen bara fyra i andra halvlek, men vi spelade kanske bättre egentligen. Dock saknade vi skärpa och hade inte rätta trycket. Vi pressade nog inte det som gick riktigt. Förutom Greger som en gång fick bollen efter en hörna eller något och sa hej då till backarna (jo, han sa faktiskt det). Han tokpressade över hela banan ända fram till friläge och väl där lade han bollen rakt i bröstet på keepern. Nån på läktaren sa att det var väl onödigt att åka så fort och så långt och göra på det där viset. Bara att hålla med.

 

Hannes Kristofersson gjorde förresten a-lagsdebut i seriesammanhang idag. Han var ytterst nära att peta in en boll. Nästa gång sitter den!

 

Nu väntar Norrbotten.

 

Selånger - Söråker 11-1 (7-0)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report2090.html

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna