Härnösands AIK-SSK 4-8 (1-6)

Dagmar drog fram under natten och det var tur att grindarna var stängda och låsta på Gärde, annars hade vi fått hämta ena målet borta i Gärdetjärn. Nu var det emellertid Högslätten vi skulle spela på, en arena som är känd för sitt skyddade läge. Inte.

 

Det var helt okej ändå, men vinden var en orsak till att lagen fick en halvlek var. Vi radade upp chanser i första och kunde trycka in sex bollar. Ett par baljor var riktigt snygga faktiskt. Det HAIK skapade gjorde dom på våra misstag. Det kändes lugnt.

 

Andra halvlek var Härnösands, men vi redde ut stormen till slut. En gång orkade Woxberg åka upp med bollen och passa in till Wiberg som liggande i luften styrde in sjuan. Och sedan ordnade samme Wiberg en straff som Wox behärskat och kalkylerat placerade mellan benen på målvakten.

 

Segern var hemma. Nästa gång möter vi Söråker på hemmaplan och vi hoppas att 2012 blir ett riktigt vinnarår för SSK.

 

God fortsättning och gott nytt år!

 

HAIK - SSK 4-8 (1-6)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report2129.html

 

P.H.

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna