SSK - Borlänge/St. Tuna 1-6 (0-1)

Ni vet hur det är med bandy utomhus. Ibland blir det radikalt förändrade förutsättningar. Om det alltid hade snöat så mycket som det gjorde idag, då hade bandy inte funnits alternativt spelats av isbjörnar.

 

Men nu snöar det bara ibland och just denna söndagen rörde sig ett lågtryck endast mycket långsamt över Gärdehov med just riklig nederbörd i form av snö. Det gav ett underlag som Borlänge hanterade klart bäst. Även om det alltid blir mycket bök och stök och studsar hit och dit vid dylika förhållanden, så är 1-6 ändå 1-6. Det blev en klar förlust den här gången eftersom pojkarna från Tunet var raska små tomtenissar.

 

Om man ska försöka se möjligheterna, och det ska man, känns det bra att vi har att möta Borlänge igen. Då har vi chans till revansch. Vi ska göra allt vi kan för att den matchen också ska bli en seriefinal.

 

HAIK borta på annandagen blir nästa uppgift. Snart kommer vi börja se fram emot det, men vi deppar lite till ikväll.

 

SSK - Borlänge/Stora Tuna BK 1-6 (0-1)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report2093.html

 

P.H.

Kommentera:

  • sune sundin • 18 december 2011 20:27:45
    tja vad ska man säga om denna tillställning,rättvis seger var det ju,men personligen tror jag att det ödslades med krutet mot söra,verkade i vart fall så som ssk spelade med ett tomt krut horn i dag, fyll på med tort jul krut nu,så synes vi på höga, en annan dag, vbh härnta bon, ps av själv bevarelse drift lämnar jag ssk halsduken hemma. ds.

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna