Östersunds BS - SSK 4-6 (3-3)

Jim blev cho klad, cho klad. Jim blev cho klad, cho klad.

Det var som vi misstänkte och som många också sa. "Det kommer bli tufft i Östersund."

 

Jämtarna fick en pangstart och gick upp till 2-0 tidigt i matchen. Känslan i Selånger var nog liknande som när Karlsborg gick upp till 2-0 hemma på Gärdehov. Ett lugnt missnöje kan man beskriva det som. Detta missnöje ledde till ett tre sekunder långt möte framför Jeppe efter ÖBS andra balja. Laget tog ställning till en välkänd paroll: Vi kör på. Ingen opponerade sig. Vi körde på.

 

Det gick rätt knackigt. Vi hade ganska många lägen, men sköt utanför för det mesta. Vi fick ändå med oss 3-3 till halvtidsvilan. Kvitteringen till just 3-3 pressade Greger in från liten vinkel.

 

I andra skådade Odenvallen ett något mer kontrollerat Selånger. Bortsett från lite kalabalik precis i början av halvleken hade ÖBS länge svårt att skapa något riktigt farligt medan det trillade in några kassar för härrrliga Selånger Bandy. Ding ding ding. Det var kung det.

 

Jim Norberg fräste fram på vänsterhalven och fick pris som SSK:s bäste.

 

- De måste ha lottat ut det, sa den lågmälde ljusdalssonen.

 

Han fick ett riktigt trevligt pris i form av en Aladdin-ask. En brun, vilket väckte viss uppståndelse. I Sundsvall har vi bara sett röda Aladdin-askar tidigare. Och i bussen på vägen hem delade vi broderligt på chokladen och tittade på Hollywoodfilm.

 

Vid nästa möte framför Jeppe kanske vi kan besluta om att motionera till bandyförbundet om just detta. "Vid utdelning av pris för matchens lirare el. dyl. skall klubbarna alltid premiera chokladaskar som belöning."

 

Nåt i den stilen.

 

Östersunds BS - Selånger 4-6 (3-3)

Matchfakta: http://www.elitrapport.se/Data/report2099.html

Media:

Vinst - men inte ledning för SSK (ST)

ÖBS fick Selånger att darra på Odenvallen (Zport, med mycket sällsynta uttalanden av Bodin!)

 

#17

Kommentera:

  • Gregster • 15 december 2011 15:44:36
    Boom Boom Boom!!!

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna