Söråkers IF - SSK 0-19 (0-7)

Eftersom omklädningsrummet bjöd på den ungefärliga temperaturen av 800 grader var det rent ljuvligt att skrinna ut i den klara vinterkvällen och inhalera den uppfriskande Lötaluften. Yours truly blev så uppåt att han drog iväg ända upp mot straffområdet och placerade ett liten pärla i bortre burgaveln. 1-0 och samtliga Selångerspelare tänkte: Om han kan göra mål vore det väl själve den om inte jag ska pricka in en boll också.

 

Och jag tror att nästan alla i laget fick pröva lyckan någon gång mot Söråkers resliga burväktare Viktor Östlund. Det virvlades och sköts hejvilt och dom som såg till att Östlund fick kröka rygg flest gånger var "Vagnen" Woxberg och Fredrik Hansson d.y. Fredrik Hansson d.ä. som bevittnade härligheten från sidan sa till sin namne efter matchen att det är väldigt bra för honom att den yngre gör mycket mål.

 

– Dom på jobbet tror alltid att det är jag.

 

Blogg-Jeppe höll nollan för andra matchen i rad och hade säkert hunnit posta ett par inlägg denna lugna afton, men han lämnade tyvärr mobilen i omklädningsrummet.

 

Nästa drabbning blir Östersund borta onsdag den 14:e.

 

PDSG - Pressa det som går!

 

Söråkers IF - SSK 0-19 (0-7)

Matchrapport:

http://www.elitrapport.se/Data/report2116.html

Matchen i media:

Selångers målfest (Dagbladet)

Söråker ständigt steget efter (Sundsvalls Tidning

 

#17

Kommentera:

  • sune sundin • 8 december 2011 20:25:37
    jätte kul att få se så många mål,bra jobbat ssk, förstod att det skulle bli svårt för söra att ens få oavgjort,13 målet anser jag va spiken i söras kista,men ja va kvar tills domeren sa att nu slut vi för den här gången,trotts att ja ha lången väg till hemme,, å de tacke ssk mej för, genom att lägge ytterligare sexen bollar i söras bur.trust that I get to the next match. härna bon

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna