SSK - Härnösands AIK 16-5 (9-1)

Vänsterback i ny dress - #6 Matte Nordin Vänsterback i ny dress - #6 Matte Nordin

När isen väl blivit spolad, efter att Kuben skickats som diplomatiskt sändebud till vaktmästarnas fikarum, låg den riktigt blank och jämn och fin. Lägg till måttlig vind, ingen nederbörd, 4-5 grader varmt. Som om inte det vore nog hade vi även ett sprillans nytt, glänsande matchställ. Den här måndagskvällen fanns alla möjligheter att spela bra bandy på Gärdehov.

 

Och det var förstås mycket glädjande att det var SSK som spelade den bästa bandyn. Vi utnyttjade en stor del av planen och hade många spelare delaktiga i liret. Emellanåt var det ganska snyggt lir också. Det bästa man har sett Selånger prestera hittills i år. Det måste vara dräkterna.

 

Andra halvlek var spretigare. Precis som mot Söråker blev det lite si och så med koncentrationen när matchen var så gott som avgjord redan i halvlek. Ändå mycket positiva känslor efter denna match.

 

Bra dräkt. Glada tider.

 

SSK - Härnösands AIK 16-5 (9-1)

Målskyttar: Jens Jonsson 4, Martin Wiberg 3, Chrstoffer Norgren 2, Filip Nyberg 2, Martin Linner 2, Micke Gustavsson, Henrik Leyonberg, Martin Wiström

 

#17

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna