Söråker - SSK 1-11 (0-7)

Ett och annat Jofa Step-in skridskoskydd har gått sönder i backen ner mot omklädningsrummet på Söråkers IP, men den tiden är ett minne blott. Nu ståtar idrottsplatsen med en särskild spelargång där en trappa innanför väggar och under tak leder upp till en dörr. Visst hann vi alla drömma om att det var en mäktig arena med 56 504 i publiken som väntade där bakom dörren?

 

Nej, så var det inte. Inte den här gången heller.

 

Men överraskande många hade tagit sig ut i den milda fredagskvällen för att titta på en träningsmatch mellan två division 1-lag. Riktigt trevligt att Löta har konstfruset nuförtiden så att det kan tränas och matchas trots varmgraderna. Mjuk och blöt var dock isen efter en dag med 7-8 plusgrader och regn.

 

Själva matchen var en ganska virrig historia till en början. (Eller var det bara jag?) Det trillade in ett mål för oss efter fem minuter, men även Söråker hade något litet läge där. Sedan var det väl så att vi kom mer samlat i våra framstötar, vilket gjorde att vi hade lite medstuds och också lyckades förvalta lägena. 0-7 i halvtid, varav tre baljor av Fredrik Hansson som gjorde sin första match för säsongen. Den äldre ska tilläggas. Rådde ju viss förvirring förra säsongen när vi då och då hade LBK-lånet Fredrik Hansson i laget.

 

Andra halvlek var något lojare, precis som det brukar bli i ojämna matcher.

 

Söråker har ett mycket ungt lag. Hoppas alla fortsätter att satsa. Då kan det bli riktigt bra. Kacke Hagljung drar upp medelåldern med sina 46 år eller vad det är. Nästa helg åker Söråker på Kosanatta i Örebro och är med i U17-gruppen. "Jag har sökt dispens", sa Kacke.

 

Nu ser vi fram emot Härnta hemma på måndag. Första matchen på Gärdehov den här säsongen. Kom och kolla, så lovar vi att pressa det som går!

 

Söråker - SSK 1-11 (0-7)

Men inte kommer jag ihåg alla målskyttar heller....

Brorsan gjorde tre som sagt. Martin Wiberg något liknande. Filip hängde någon också.

 

Här är dom som vara med i alla fall:

Benny i kassen. (Mkt stabil för övrigt. "Den gamle", sa speakern.)

Martin Wiström

Christer Eriksson

Eric Öckerstedt

Fredrik Hansson

Martin Linner

Peter Hansson

Filip Nyberg

Mattias Woxberg

Jens Jonsson

Dennis Nilsson

Martin Wiberg

Micke Gustavsson

Erik Bergström

 

Inte med: Tobias Sjödin, Henrik Leyonberg, Hannes Kristofersson, Mattias Nordin, Jocke Wegar, Tobias Holdo och Jesper Bergelin. Och inga LBK-lån.

 

Peter Hansson

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna