SSK-Mjöndalen 4-5 (3-3)

Norgetvåan Mjöndalen var uppe i ottan - matchstart 06.00 - och förlorade mot landsmännen i Sarpsborg med 2-4. Det kändes som att det kunde vara läge för oss att kunna dra nytta av att de hade en match i benen och för min egen del hoppades jag på att Erik Bergströms Tom&Jerry-kex skulle ge det där lilla extra. Men nej.

 

Mjöndalen gjorde två snabba och då vaknade vi faktiskt till och tryckte in två ännu snabbare. Och när Tom&Jerry-providern själv petade in 3-2 till oss kändes det som att vi nog skulle ta det. Tyvärr fick de ett hörnmål innan paus. Ett försmädligt sådant. Skottet tog på rusande Christofer Norgrens klubba och gick i en båge över alla och in precis under ribban.

 

Början av andra var seg. Nog inte mycket att se på (och mycket riktigt var ju ingen där och tittade heller). Vi tappade tempo. De fick en straff. De gjorde mål. Och ett till efter en lång soloåkning genom ett bekvämt Selånger av deras duktige Robin Cras.

 

Vi tog timeout och efter den var vi riktigt desperata och radade upp chanser med friläge och ribbskott. Till sist satte Woxberg dit ett snyggt skott.

 

Henrik Leyonberg fick kliva på grund av ljumskproblem. Han kommer inte spela något mer i helgen.

 

Nu vill vi vinna. Det verkar som att gruppen är väldigt jämn bakom Falun, så vi har alla möjligheter. Varför inte i midnattsmatchen mot arrangerande Rättvik ikväll? Det är bara att mata in ett par Tom&Jerry-kex till.

 

PDSG!

 

SSK-Mjöndalen 4-5 (3-3)

Matchen hos Elitrapport: http://www.elitrapport.se/Data/report1805.html

 

Peter Hansson

Kommentera:

Tidigare matcher

Senaste kommentarer

Senaste matcherna